Polyurea – kestävä pinnoite teollisuuteen ja rakentamiseen

Kotek aloitti polyureapinnoitukset elokuussa 2016. Polyurea on kestävä pinnoite teollisuuteen ja rakentamiseen. Polyureapinnoitusta käytetään vedeneristykseen, korroosion suojaukseen sekä kulutuskestävyyden parantamiseen.

Vuotamaton ja saumaton

Polyurean käyttökohteita on mm. teollisuuden ja laitosten säiliöt. Polyurean etuja on ruiskutettavuus jolloin saavutetaan saumaton, kestävä ja kemikaalia kestävä pinta.

Omiaan polyurea on myös kattojen kunnostuksessa; pelti-, huopa- ja mineriittikatoille soveltuva pinnoite puolittaa kattoremontin kustannukset ja tuloksena on vesitiivis ja vuotamaton kate.

Polyureapinnoitus on myös sokkeleiden, pihakansien ja kulkuväylien ylivoimainen vedeneriste. Pinnoitteella voidaan käsitellä myös teollisuuden kohteita vesitiiviiksi ja saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Polyureapinnoite tuo pitkäaikaisen suojan korroosiota, iskuja, hankausta ja ennenaikaista kulumista vastaan. Sen toiminnallinen kestävyysodotus on vähintään 25 vuotta.

Kuivuu jopa 10 sekunnissa

Polyureapinnoite kuivuu nopeasti; kovettuminen kosketuskuivaksi tapahtuu jopa 10 sekunnissa. Pinnoite kestää vesisateen ja kävelyn jo minuutin kuluttua ruiskuttamisesta. Nopea kuivuminen mahdollistaa suurten pinta-alojen käsittelyn päivän aikana – jopa yli 1000 neliömetriä päivässä.