Haemme palvelukseemme asiakkuuspäällikköä

Kotek Factory Service Oy on teknisiin pintakäsittelyihin erikoistunut yritys ja on toiminut alalla vuodesta 1991. Vuodelle 2020 olemme budjetoineet liikevaihdoksi noin 4 milj. euroa ja panostamme kasvuun voimakkaasti. Työllistämme tällä hetkellä noin 30 henkilöä. Pääkonttori ja toimitilat on Kokkolassa suurteollisuusalueella ja toimimme valtakunnallisesti Suomessa. Kehitämme toimintaamme Etelä-Suomen alueella, jotta voimme paremmin vastata asiakkaiden lisääntyneeseen kysyntään.


Haemme Kotek Factory Service Oy:n palvelukseen Etelä-Suomeen asiakaslähtöistä

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ


Asiakkuuspäällikkönä olet asiantuntija-organisaatiomme tärkeä lenkki. Vastaat asiakassuhteiden luomisesta, ylläpidosta sekä kehittämisestä suunnitelmallisesti Suomessa, tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Työ pitää sisällään myös tarjouksien tekemistä sekä sopimusneuvotteluja. Autat asiakkaitamme löytämään soveltuvat pintakäsittelyratkaisut tarpeiden mukaan ja huolehdit, että asiakas saa erinomaista ja nopeaa palvelua myös tilauksensa jälkeen. Asemapaikka valitun henkilön asuinpaikan mukaan.


Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta, työkokemusta rakennus- ja teollisuuden asiakassuhteiden hoitamisesta, itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Henkilönä olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, haluat kehittyä ja oppia uutta sekä kykenet luomaan pitkiä asiakassuhteita.


Tarjoamme:

  • vakituisen työsuhteen, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän
  • kilpailukykyisen kuukausipalkan ja autoedun
  • hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
  • kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin


Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 13.10.2020 mennessä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai Enable JavaScript to view protected content.. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!