Haemme palvelukseemme asiakkuuspäällikköä

Kotek Factory Service Oy on teollisuuden pintakäsittelyihin erikoistunut yritys ja on toiminut alalla vuodesta 1991. Vuodelle 2018 olemme budjetoineet liikevaihdoksi noin 4 milj. euroa ja olemme kasvanut viime vuosien aikana voimakkaasti. Työllistämme tällä hetkellä noin 20 henkilöä. Pääkonttori ja toimitilat on Kokkolassa ja toimimme valtakunnallisesti Suomessa. Lisää toiminnastamme löydät osoitteesta www.kotekservice.com sivuilta. Jotta voimme vastata asiakkaiden lisääntyneeseen kysyntään, vahvistamme organisaatiotamme.

Haemme Kotek Factory Service Oy:n palvelukseen Kokkolaan asiakaslähtöistä asiakkuuspäällikköä.

Asiakkuuspäällikkönä olet asiantuntija-organisaatiomme tärkeä lenkki. Vastaat asiakassuhteiden luomisesta, ylläpidosta sekä kehittämisestä suunnitelmallisesti Suomessa, tiiviissä yhteistyössä muun organisaation kanssa. Työ pitää sisällään myös tarjouksien tekemistä sekä sopimusneuvotteluja. Autat asiakkaitamme löytämään soveltuvat pintakäsittelyratkaisut tarpeiden mukaan ja huolehdit, että asiakas saa erinomaista ja nopeaa palvelua myös tilauksensa jälkeen.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta, työkokemusta teollisuuden asiakassuhteiden hoitamisesta, itseohjautuvaa työskentelyotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Persoonana olet oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut, haluat kehittyä ja oppia uutta sekä kykenet luomaan pitkiä asiakassuhteita. Tehtävässä odotamme sinulta hyvää suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa sekä matkustusvalmiutta Suomessa sekä Ruotsissa.

Tarjoamme:

  • vakituisen työsuhteen, vastuullisen ja itsenäisen tehtävän
  • kilpailukykyisen kuukausipalkan ja vuosibonuksen sekä autoedun
  • hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen
  • kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 22.1.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai Enable JavaScript to view protected content.. Kaikki hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!