Polyureapinnoitukset

Kotek aloitti polyureapinnoitukset elokuussa 2016. Polyurea on kestävä pinnoite teollisuuteen ja rakentamiseen. Polyureapinnoitusta käytetään vedeneristykseen, korroosion suojaukseen sekä kulutuskestävyyden parantamiseen.
Vuotamaton ja saumaton

Polyurean käyttökohteita on mm. teollisuuden ja laitosten säiliöt. Polyurean etuja on ruiskutettavuus jolloin saavutetaan saumaton, kestävä ja kemikaalia kestävä pinta.

Omiaan polyurea on myös kattojen kunnostuksessa; pelti-, huopa- ja mineriittikatoille soveltuva pinnoite puolittaa kattoremontin kustannukset ja tuloksena on vesitiivis ja vuotamaton kate.

Polyureapinnoitus on myös sokkeleiden, pihakansien ja kulkuväylien ylivoimainen vedeneriste. Pinnoitteella voidaan käsitellä myös teollisuuden kohteita vesitiiviiksi ja saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Polyureapinnoite tuo pitkäaikaisen suojan korroosiota, iskuja, hankausta ja ennenaikaista kulumista vastaan. Sen toiminnallinen kestävyysodotus on vähintään 25 vuotta.

betkolik betlike betpark betticket betturkey extrabet holiganbet ilbet ikimisli imajbet jojobet kralbet mariobet marsbahis meritking milanobet piabet redwin süpertotobet tempobet

Kuivuu jopa 10 sekunnissa
Polyureapinnoite kuivuu nopeasti; kovettuminen kosketuskuivaksi tapahtuu jopa 10 sekunnissa. Pinnoite kestää vesisateen ja kävelyn jo minuutin kuluttua ruiskuttamisesta. Nopea kuivuminen mahdollistaa suurten pinta-alojen käsittelyn päivän aikana – jopa yli 1000 neliömetriä päivässä.
Polyureaa voidaan käyttää laajasti katoista teollisuuden koviin kulutuspaikkoihin sekä erilaisten kuormalavojen kulutuspinnoituksiin.
Pelti-, huopa- ja mineriittikatoille soveltuva polyureaanipinnoite puolittaa kattoremontin kustannukset.
Mineriittikatot ovat polyurealla tehtynä kestävä ja pitkäikäinen ratkaisu
Polyurea soveltuu teollisuuden ja laitosten luotettavaksi säiliöpinnoitteeksi

Kotek Factory Service Oy

PL 213
Outokummuntie 8
67101 Kokkola
office@kotekservice.com

HUOM!
KIP Alueelle tulevilta vaaditaan kulkulupa ja suoritettu turvallisuustentti
https://turvallisuustentti.kip.fi
Kulkuluvat Port Tower / Vartiointi
Satamatie 330, 67101 Kokkola

@ 2017-2022 Kotek Factory Service Oy I Eagle Media