Kotek Factory Service ottaa polyureapalvelut valikoimiinsa

Olemme aloittaneet koko Suomen alueella polyurea urakoinnin pitkän harkinnan jälkeen. Tähän päätökseen vaikutti merkittävien suurten yhteistyökumppaneiden löytyminen.

Suomessa polyureaan perustuva liiketoiminta on ollut pienten tekijöiden halussa ja tuotteet on tuotu yleensä parteissa Euroopasta eri valmistajilta.

Nyt kuitenkin polyurealla on suuri kotimainen valmistaja Teknos Oy ja tuotteiden valmistus, testaaminen ja tuotekehitys tapahtuu Suomessa.

Laitepuolella olemme hankkineet amerikkalaisen PMC-yhtiön valmistaman polyurearuiskun PHX-40 laitteen kotimaiselta RTV- yhtiöltä.

RTV on Suomen johtava yksityisessä omistuksessa oleva maali- ja pintamateriaalituotteiden erikoisliike ja heillä on kattava ruiskujen varaosa- ja huolto varmistamaan onnistuneet pinnoitukset.

Polyurea on kaksikomponenttinen, liuotteeton elastomeeripinnoite. Teknoksen Teknopur 300 8-00 perustuu puhtaaseen polyureaan.

Polyureaa käytetään esimerkiksi bitumikattojen ja erilaisten rakenteiden vesieristykseen ja kulutuskestoa vaativien pintojen suojaamiseen.

Lisätietoja antavat toimitusjohtaja Pasi Koskinen ja kehityspäällikkö Markku Sipilä.